Inchirieri:
0720.998.508
Vanzari:
0729.960.579
Cerere
Oferta
Vanzari: 0729.960.579 office@ccsm.ro Inchirieri: 0720.998.508
Prelate industriale

Prelate industriale

In functie de cerintele Dvs, va oferim din stoc o gama variata de prelate PVC,  cu rezistenta superioara la actiunea razelor ultraviolete, fara sa-si modifice caracteristicile fizico-mecanice la temperaturi exterioare cuprinse intre - 40 si + 70 grade Celsius; sunt disponibile diverse variante de culori, conform paletarului pus la dispozitie de fabricant.

Tipuri de prelate:

-          Prelate impermeabile;

-          Prelate neignifugate;

-          Prelate ignifugate, clasa de ignifugare B-s2-d0, cu agrement tehnic emis de autoritatile din Romania;

-          Prelate opace sau transparente;

-          Prelate termoizolante;

-          Prelate cu rol de preluare a condensului pentru corturi si hale existente;

-          Prelate economice (low-cost);

-          Prelate premium, import Austria si Germania;

-          Prelate tip Panama, cu rezistenta sporita in conditii de exploatare extreme;

 

Prelatele vor fi confectionate in baza unei schite elaborata de Client sau in urma masuratorilor efectuate in teren de echipa noastra tehnica. In functie de cerintele Clientului, prelatele pot fi personalizate din punct de vedere dimensional sau grafic si vor fi prevazute cu accesorii specifice: inele metalice (capse), keder, tiv, butoni inchidere, bride fixe sau mobile, chinga vamala, etc.

 

Toate prelatele produse de compania noastra, indiferent de tipul sau provenienta materialului din care sunt executate, se livreaza cu fisa tehnica si documentatie de calitate, inclusiv agremente tehnice in limba romana, asa cum sunt furnizate de fabricant.

Domenii de aplicabilitate:

  • Inchideri laterale si compartimentari pentru hale industriale;
  • Inchideri terase, copertine, chioscuri, foisoare;
  • Prelate pentru protectii interioare marfuri diverse;
  • Prelate trasparente;
  • Prelate pentru protectii rafturi metalice;
  • Prelate pentru corturi existente;
  • Prelate pentru industria publicitara;
  • Prelate personalizate;

 

Pentru informatii suplimentare, detalii tehnice si masuratori, trimite-ne un email la : office@ccsm.ro sau suna-ne la (+4).0729.960.579.


Cerere de oferta

Galerie foto - Prelate industriale

Cerere de oferta

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general:
4 (4 review-uri)
CB
Excelent
Am dorit sa investesc intr-o sala de evenimente la cort Dupa cateva cautari si recomandari, am decis sa colaborez in acest proiect cu echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE. A fost o decizie buna pentru ca: mi-au oferit consiliere tehnica in locatie, m-au sfatuit cu privire la cele mai bune solutii tehnice, s-au deplasat de fiecare data in locatie la masuratori si discutii. Au fost flexibili si deschisi la propunerile mele. In scurt timp, echipa lor a instalat cortul. M -am bucurat ca nu am avut surprize neplacute, nu am avut costuri ascunse, echipa s-a incadrat in termenii stabiliti prin contract. Recomand CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza clientii.
Green Garden, Nehoiu
Excelent
Multumesc echipei CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru implicarea in proiectul nostru de extindere a serviciilor, prin instalarea unui cort pentru evenimente. Am luat hotararea sa lucrez cu ei din urmatoarele motive: s-au deplasat in santier pentru masuratori si consultanta, mi-au explicat care sunt avantajele, m-au consiliat cu privire la toate aspectele si mi-au detaliat gama lor de produse si accesorii, preturi convenabile, flexibilitate la modalitatile de plata, s-au incadrat in ceea ce am stabilit prin contract. Echipa de montaj s-a comportat exemplar. Va recomand sa apelati cu incredere la echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE.
Dana Esanu
Excelent
Sunt primul client al CCSM CORTURI INDUSTRIALE. In anul 2006, am avut nevoie de un cort pentru depozitare ambalaje, la fabrica noastra de vopseluri, din Bucuresti. Am ales sa colaborez cu CCSM pentru ca mi-au oferit consultanta tehnica de care am avut nevoie si au raspuns cu promptitudine solicitarilor noastre. Cortul pentru depozitare a fost instalat rapid, echipa de montaj si-a facut rodajul in santierul nostru. Cortul se afla in exploatare si astazi, dupa 14 ani de utilizare in conditii industriale. Am apelat la CCSM si pentru alte lucrari: prelate industriale, structuri metalice invelite cu prelata pentru rampele de acces. De asemenea, recent au instalat un alt cort pentru depozitare diverse marfuri. Recomand echipa CCSM pentru profesionalism si pentru faptul ca de fiecare data au inteles cerintele noastre si ne-au oferit solutiile potrivite
Euromaster Tyre & Services
Excelent
Colaboram cu CCSM CORTURI INDUSTRIALE de 3 ani. Noi am avut nevoie sa ne extindem spatiile de depozitare a cauciucurilor si am identificat cortul industrial ca fiind solutia optima din urmatoarele considerente: pret bun, termen de livrare rapid, montaj la cheie. Am cautat un furnizor cu experienta care sa ne ofere consiliere gratuita si sa ne explice in detaliu ce inseamna un cort industrial. Solutia oferita de CCSM a fost cea mai apropiata de cerintele noastre. Am instalat trei corturi in locatiile noastre din Bucuresti, Otopeni si Constanta. Apreciem seriozitatea si disciplina cu care trateaza lucrarile, implicarea proactiva in derularea proiectelor, seriozitatea echipei de montaj.