Inchirieri:
0720.998.508
Vanzari:
0729.960.579
Cerere
Oferta
Vanzari: 0729.960.579 office@ccsm.ro Inchirieri: 0720.998.508
Inchirieri corturi

Inchirieri corturi

DE 10 ANI, CCSM CORTURI INDUSTRIALE ESTE LEADER DE PIATA IN DOMENIUL INCHIRIERILOR DE CORTURI PENTRU INDUSTRIE SI EVENIMENTE

In evolutia fireasca a unei companii, fie ca vorbim de cresterea capacitatii de productie sau de aparitia unei situatii in care tranzitul de marfuri din depozitele proprii depaseste capacitatea interna de stocare, fie ca vorbim despre reamenajarea unui spatiu intern care implica relocarea unor active pana la finalizarea lucrarilor, sau lipsa de finantare pentru constructia unui noi depozit sau a unei noi unitati de productie, pentru toate acestea exista o solutie care poate fi implementata “peste noapte”, cu costuri reduse comparativ cu variantele clasice.

Inchirierea unui cort este posibila pentru perioade foarte scurte de la cateva zile pana la cativa ani.

In functie de complexitatea proiectului propus de client, de provocarile tehnice din locatia de montaj, puteti avea, la cheie, cortul Dvs. intr-un interval de timp foarte scurt.

Clientii nostri provin din urmatoarele domenii de activitate: industria automotive, logistica, ambalaje, reciclare, agricultura, comert en gross si en detail, FMGC, turism, organizatori de evenimente corporate si private, targuri si expozitii, festivaluri de muzica, expozitii culinare, activitati sportive – sociale – culturale, evenimente media, ONG-uri, evenimente religioase, persoane fizice,etc.

Ce va putem oferi?

 • Stoc de corturi: 60000mp;
 • Corturi cu dimensiuni reduse, cu suprafete de pana in 200mp;
 • Corturi medii, cu suprafete cuprinse intre 201 si 600mp;
 • Corturi mari, cu suprafete de peste 600mp;
 • Corturi cu deschidere de 5-6-8-10-12.5-15-20-30-40m;
 • Inaltimi disponibile de la 2.5m pana la 6m;
 • Corturi tip pagoda, 3m x 3m sau 5m x 5m;
 • Mese, scaune, vesela, drapaje textile;
 • Sisteme profesionale de climatizare;
 • Generatoare de curent;
 • Sisteme de iluminat general;
 • Sisteme de iluminat pentru evenimente;
 • Podea ECO si podele profesionale;
 • Mochete intr-o varietate de culori, mocheta VIP;
 • Usi tip rulou, usi sectionale, usi pietonale, usi antipanica;
 • Pereti din sticla;
 • Pereti din panouri sandwich;
 • Prelate cu rol de preluare a condensului;
 • Servicii de personalizare a prelatelor;
 • Serviciile asociate unui eveniment: toilette ecologice sau VIP, scene, sisteme de sonorizare, etc;
 • Serviciile de transport si instalare oriunde in Romania;

Ne deplasam gratuit la sediul tau, in locatia de montaj, iti ascultam cerintele tehnice si intelegem nevoile tale, evaluam posibilitatile reale de implementare, iti prezentam cateva solutii, vei primi o simulare grafica, iti creionam bugetul si vom construi impreuna un proiect de succes.

Contacteaza acum Departamentul de Inchirieri si Proiecte Speciale  - (+4).0720.998.508 sau office@ccsm.ro


Cerere de oferta

Galerie foto - Inchirieri corturi

Cerere de oferta

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general:
4 (4 review-uri)
CB
Excelent
Am dorit sa investesc intr-o sala de evenimente la cort Dupa cateva cautari si recomandari, am decis sa colaborez in acest proiect cu echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE. A fost o decizie buna pentru ca: mi-au oferit consiliere tehnica in locatie, m-au sfatuit cu privire la cele mai bune solutii tehnice, s-au deplasat de fiecare data in locatie la masuratori si discutii. Au fost flexibili si deschisi la propunerile mele. In scurt timp, echipa lor a instalat cortul. M -am bucurat ca nu am avut surprize neplacute, nu am avut costuri ascunse, echipa s-a incadrat in termenii stabiliti prin contract. Recomand CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza clientii.
Green Garden, Nehoiu
Excelent
Multumesc echipei CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru implicarea in proiectul nostru de extindere a serviciilor, prin instalarea unui cort pentru evenimente. Am luat hotararea sa lucrez cu ei din urmatoarele motive: s-au deplasat in santier pentru masuratori si consultanta, mi-au explicat care sunt avantajele, m-au consiliat cu privire la toate aspectele si mi-au detaliat gama lor de produse si accesorii, preturi convenabile, flexibilitate la modalitatile de plata, s-au incadrat in ceea ce am stabilit prin contract. Echipa de montaj s-a comportat exemplar. Va recomand sa apelati cu incredere la echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE.
Dana Esanu
Excelent
Sunt primul client al CCSM CORTURI INDUSTRIALE. In anul 2006, am avut nevoie de un cort pentru depozitare ambalaje, la fabrica noastra de vopseluri, din Bucuresti. Am ales sa colaborez cu CCSM pentru ca mi-au oferit consultanta tehnica de care am avut nevoie si au raspuns cu promptitudine solicitarilor noastre. Cortul pentru depozitare a fost instalat rapid, echipa de montaj si-a facut rodajul in santierul nostru. Cortul se afla in exploatare si astazi, dupa 14 ani de utilizare in conditii industriale. Am apelat la CCSM si pentru alte lucrari: prelate industriale, structuri metalice invelite cu prelata pentru rampele de acces. De asemenea, recent au instalat un alt cort pentru depozitare diverse marfuri. Recomand echipa CCSM pentru profesionalism si pentru faptul ca de fiecare data au inteles cerintele noastre si ne-au oferit solutiile potrivite
Euromaster Tyre & Services
Excelent
Colaboram cu CCSM CORTURI INDUSTRIALE de 3 ani. Noi am avut nevoie sa ne extindem spatiile de depozitare a cauciucurilor si am identificat cortul industrial ca fiind solutia optima din urmatoarele considerente: pret bun, termen de livrare rapid, montaj la cheie. Am cautat un furnizor cu experienta care sa ne ofere consiliere gratuita si sa ne explice in detaliu ce inseamna un cort industrial. Solutia oferita de CCSM a fost cea mai apropiata de cerintele noastre. Am instalat trei corturi in locatiile noastre din Bucuresti, Otopeni si Constanta. Apreciem seriozitatea si disciplina cu care trateaza lucrarile, implicarea proactiva in derularea proiectelor, seriozitatea echipei de montaj.