Inchirieri:
0720.998.508
Vanzari:
0729.960.579
Cerere
Oferta
Vanzari: 0729.960.579 office@ccsm.ro Inchirieri: 0720.998.508
Corturi cu acoperis poligonal - tip semiarcada

Corturi cu acoperis poligonal - tip semiarcada

Pentru domeniile de activitate care necesita depozitarea de marfuri sau masini-utilaje-echipamente cu inaltimi foarte mari, pentru sectoarele de activitate care implica operatiuni de incarcare si descarcare a marfurilor din camioane cu platforma tip basculanta, preponderent activitati agricole de depozitare sezoniera / stocare/ sortare/ ambalare produse tip cereale, pentru sectoarele de prestari servicii din constructii care implica depozitarea si manipularea sarii pentru deszapezire sau stocarea materialelor vrac: nisip, var, ciment, piatra, etc, Clientii nostri pot opta pentru corturile cu acoperis tip poligonal – tip semiarcada.

Cu toate acestea, datorita formei speciale a acoperisului,  Clientii nostri considera ca cea mai potrivita destinatie pentru corturile cu acoperis poligonal – tip semiarcada, o reprezinta activitatile sportive:

-          Corturi pentru terenuri de fotbal;

-          Corturi pentru terenuri de tenis;

-          Corturi multisport;

-          Corturi pentru echitatie / manej ;

-          Corturi pentru patinoar acoperit;

-          Corturi pentru bazine de inot, acoperite;

-          Corturi pentru locuri de joaca;

-          Corturi pentru activitatile complementare sportului: vestiare, grupuri sanitare, magazii, etc;

Structura metalica este confectionata din profile speciale din aliaj aluminiu, cu caneluri. Cortul poate fi instalat pe orice tip de strat suport nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea la sol se efectueaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizare pe termen lung.

Din punct de vedere dimensional, corturile cu acoperis poligonal – tip semiarcada, se executa fara stalpi intermediari in interior, astfel:

-          Deschidere: de la 15m pana la 30m;

-          Lungime: stalpii se vor amplasa din 5m in 5m, prin urmare lungimea totala a cortului va fi multiplu de 5m; in situatiile in care zona de amplasament necesita instalarea unui cort cu lungime atipica, acest lucru este posibil, prin modificarea distantei dintre stalpii laterali aferenti unui tronson;

-          Inaltimea standard la streasina se va incadra in intervalul 3m-6m;

Invelitoarea corturilor se realizeaza dintr-o tesatura din poliester impregnata cu PVC, denumita generic,  prelata PVC, cu urmatoarele caracteristici tehnice principale: impermeabila, ignifugata (clasa de ignifugare B-s2-d0), material premium cu o durata de viata de minim 10ani, cu aplicatii recomandate de producator pentru corturile industriale, evenimente si activitati sportive. Prelata este agrementata tehnic in Romania, documentatia aferenta fiind pusa la dispozitia Clientilor in momentul efectuarii achizitiei. Prelatele pot fi executate intr-o varietate de culori, conform paletarului pus la dispozitie de producator. Prelatele sunt produse in Austria sau Germania.

In functie de cerintele specifice ale Clientilor, sunt disponibile urmatoarele dotari optionale:

- ferestre din material PVC transparent sau prelate laterale si de acoperis - complet transparente;

- prelate opace, termoizolante sau materiale cu proprietati mecanice superioare produselor standard;

- pereti din tabla cutata sau panouri sandwich;

- acoperis termoizolant confectionat din doua folii de prelata, termosudate, tip perna de aer, alimentate cu aer printr-un sistem profesional prevazut cu senzor de presiune;

- prelata cu rol de preluare a condensului;

- usi pietonale, usi acces personal cu bara anti-panica;

- usi rapide: tip rulou si sectionale;

- sisteme de iluminat general, sisteme profesionale de ventilatie/incalzire/racire;

- alte dotari specifice terenurilor pentru activitati sportive: gazon artificial, zgura, porti, plase si fileuri, marcaje, etc. ;

Pentru alegerea solutiei potrivite, adaptata cerintelor si posibilitatilor tehnice de executie si instalare, Departamentul de Vanzari va ofera serviciul de consultanta, GRATUIT, la sediul Dvs sau in locatia de montaj.

Transmite-ne un e-mail in care sa ne povestesti despre proiectul tau, la: office@ccsm.ro sau suna-ne acum la: (+4).0729.960.579.


Cerere de oferta

Galerie foto - Corturi cu acoperis poligonal - tip semiarcada

Cerere de oferta

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general:
4 (4 review-uri)
CB
Excelent
Am dorit sa investesc intr-o sala de evenimente la cort Dupa cateva cautari si recomandari, am decis sa colaborez in acest proiect cu echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE. A fost o decizie buna pentru ca: mi-au oferit consiliere tehnica in locatie, m-au sfatuit cu privire la cele mai bune solutii tehnice, s-au deplasat de fiecare data in locatie la masuratori si discutii. Au fost flexibili si deschisi la propunerile mele. In scurt timp, echipa lor a instalat cortul. M -am bucurat ca nu am avut surprize neplacute, nu am avut costuri ascunse, echipa s-a incadrat in termenii stabiliti prin contract. Recomand CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza clientii.
Green Garden, Nehoiu
Excelent
Multumesc echipei CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru implicarea in proiectul nostru de extindere a serviciilor, prin instalarea unui cort pentru evenimente. Am luat hotararea sa lucrez cu ei din urmatoarele motive: s-au deplasat in santier pentru masuratori si consultanta, mi-au explicat care sunt avantajele, m-au consiliat cu privire la toate aspectele si mi-au detaliat gama lor de produse si accesorii, preturi convenabile, flexibilitate la modalitatile de plata, s-au incadrat in ceea ce am stabilit prin contract. Echipa de montaj s-a comportat exemplar. Va recomand sa apelati cu incredere la echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE.
Dana Esanu
Excelent
Sunt primul client al CCSM CORTURI INDUSTRIALE. In anul 2006, am avut nevoie de un cort pentru depozitare ambalaje, la fabrica noastra de vopseluri, din Bucuresti. Am ales sa colaborez cu CCSM pentru ca mi-au oferit consultanta tehnica de care am avut nevoie si au raspuns cu promptitudine solicitarilor noastre. Cortul pentru depozitare a fost instalat rapid, echipa de montaj si-a facut rodajul in santierul nostru. Cortul se afla in exploatare si astazi, dupa 14 ani de utilizare in conditii industriale. Am apelat la CCSM si pentru alte lucrari: prelate industriale, structuri metalice invelite cu prelata pentru rampele de acces. De asemenea, recent au instalat un alt cort pentru depozitare diverse marfuri. Recomand echipa CCSM pentru profesionalism si pentru faptul ca de fiecare data au inteles cerintele noastre si ne-au oferit solutiile potrivite
Euromaster Tyre & Services
Excelent
Colaboram cu CCSM CORTURI INDUSTRIALE de 3 ani. Noi am avut nevoie sa ne extindem spatiile de depozitare a cauciucurilor si am identificat cortul industrial ca fiind solutia optima din urmatoarele considerente: pret bun, termen de livrare rapid, montaj la cheie. Am cautat un furnizor cu experienta care sa ne ofere consiliere gratuita si sa ne explice in detaliu ce inseamna un cort industrial. Solutia oferita de CCSM a fost cea mai apropiata de cerintele noastre. Am instalat trei corturi in locatiile noastre din Bucuresti, Otopeni si Constanta. Apreciem seriozitatea si disciplina cu care trateaza lucrarile, implicarea proactiva in derularea proiectelor, seriozitatea echipei de montaj.