Inchirieri:
0720.998.508
Vanzari:
0729.960.579
Cerere
Oferta
Vanzari: 0729.960.579 office@ccsm.ro Inchirieri: 0720.998.508
Corturi cu acoperis intr-o apa

Corturi cu acoperis intr-o apa

Corturile cu acoperis intr-o apa (cu o singura panta) sunt utilizate preponderent in zona industriala, datorita formei arhitecturale specifice.

Aplicatiile cortului cu acoperis intr-o apa sunt multiple: spatii de depozitare, activitati de productie, corturi pentru activitati logistice, corturi tip gara rutiera, corturi pentru tranzitul rapid al marfurilor, etc.

De ce aleg Clientii acest tip de structura? Aceasta solutie, cort cu acoperis intr-o apa, apare in situatiile in care din considerente tehnice, dimensionale si de exploatare, nu este posibila amplasarea unui cort cu acoperis in doua ape. De exemplu, in cazul in care pantele unui cort clasic si pantele unei halei existente aflata in proximitatea cortului, se descarca in aceeasi zona, facand dificila evacuarea pluvialei sau a zapezilor acumulate din zona comuna a celor doua constructii.

Domenii de activitate principale:

 • Corturi pentru spatii de depozitare a materiilor prime si finite;
 • Corturi pentru depozitare materiale de constructii, masini, utilaje, echipamente;
 • Corturi pentru depozitare ambalaje;
 • Corturi pentru industria automotive;
 • Corturi pentru agricultura: depozitare sezoniera a cerealelor sau a echipamentelor agricole;
 • Corturi pentru activitati logistice;
 • Corturi pentru activitati de productie temporare;
 • Corturi pentru garaje, service si spalatorii auto;
 • Corturi pentru organizare de santier si cantine sezoniere;
 • Corturi pentru activitati de colectare, reciclare si tratare deseuri;
 • Corturi pentru situatii de urgenta;
 • Corturi pentru industria aeronautica - hangare;

Structura metalica este confectionata din profile speciale confectionate din aliaj aluminiu, cu caneluri. Cortul poate fi instalat pe orice tip de strat suport nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea la sol se efectueaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizare pe termen lung.

Dimensiunile standard pentru corturile cu acoperis intr-o singura apa, vor tine cont de urmatoarele reguli constructive:

-          Deschidere: de la 3 pana la 15m;

-          Lungime: stalpii se vor amplasa din 5m in 5m, prin urmare lungimea totala a cortului va fi multiplu de 5m;

-          In situatiile in care zona de amplasament necesita instalarea unui cort cu lungime atipica, acest lucru este posibil, prin modificarea distantei dintre stalpii laterali aferenti unui tronson de cort;

-          Inaltimea standard la streasina se va incadra in intervalul 3m-6m;

Invelitoarea pagodelor se va executa din prelata PVC impermeabila, ignifugata (clasa de ignifugare B-s2-d0), material premium, cu aplicatii recomandate de producator pentru corturile industriale sau de evenimente. Prelata este agrementata tehnic in Romania, documentatia aferenta fiind pusa la dispozitia Clientilor in momentul efectuarii achizitiei. Prelatele pot fi executate intr-o varietate de culori, conform paletarului pus la dispozitie de producator. Prelatele sunt produse in Austria sau Germania.

In functie de cerintele specifice ale Clientilor, sunt disponibile urmatoarele dotari optionale:

- ferestre din material transparent sau prelate laterale complet transparente;

- pereti din tabla cutata sau panouri sandwich;

- acoperis termoizolant;

- prelata cu rol de preluare a condensului

- usi pietonale, usi acces personal cu bara anti-panica;

- usi rapide: tip rulou si sectionale;

- podea, iluminat general, sistem de incalzire/racire;

Corturile cu acoperis intr-o apa sunt disponibile atat in varianta de achizitie, cat si pentru inchiriere.

Pentru alegerea solutiei potrivite, adaptata cerintelor si posibilitatilor tehnice de executie si instalare, Departamentul de Vanzari va ofera serviciul de consultanta, GRATUIT, la sediul Dvs sau in locatia de montaj.

Transmite-ne un e-mail in care sa ne povestesti despre proiectul tau, la: office@ccsm.ro sau suna-ne acum la: (+4).0729.960.579.


Cerere de oferta

Galerie foto - Corturi cu acoperis intr-o apa

Cerere de oferta

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general:
4 (4 review-uri)
CB
Excelent
Am dorit sa investesc intr-o sala de evenimente la cort Dupa cateva cautari si recomandari, am decis sa colaborez in acest proiect cu echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE. A fost o decizie buna pentru ca: mi-au oferit consiliere tehnica in locatie, m-au sfatuit cu privire la cele mai bune solutii tehnice, s-au deplasat de fiecare data in locatie la masuratori si discutii. Au fost flexibili si deschisi la propunerile mele. In scurt timp, echipa lor a instalat cortul. M -am bucurat ca nu am avut surprize neplacute, nu am avut costuri ascunse, echipa s-a incadrat in termenii stabiliti prin contract. Recomand CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza clientii.
Green Garden, Nehoiu
Excelent
Multumesc echipei CCSM CORTURI INDUSTRIALE pentru implicarea in proiectul nostru de extindere a serviciilor, prin instalarea unui cort pentru evenimente. Am luat hotararea sa lucrez cu ei din urmatoarele motive: s-au deplasat in santier pentru masuratori si consultanta, mi-au explicat care sunt avantajele, m-au consiliat cu privire la toate aspectele si mi-au detaliat gama lor de produse si accesorii, preturi convenabile, flexibilitate la modalitatile de plata, s-au incadrat in ceea ce am stabilit prin contract. Echipa de montaj s-a comportat exemplar. Va recomand sa apelati cu incredere la echipa CCSM CORTURI INDUSTRIALE.
Dana Esanu
Excelent
Sunt primul client al CCSM CORTURI INDUSTRIALE. In anul 2006, am avut nevoie de un cort pentru depozitare ambalaje, la fabrica noastra de vopseluri, din Bucuresti. Am ales sa colaborez cu CCSM pentru ca mi-au oferit consultanta tehnica de care am avut nevoie si au raspuns cu promptitudine solicitarilor noastre. Cortul pentru depozitare a fost instalat rapid, echipa de montaj si-a facut rodajul in santierul nostru. Cortul se afla in exploatare si astazi, dupa 14 ani de utilizare in conditii industriale. Am apelat la CCSM si pentru alte lucrari: prelate industriale, structuri metalice invelite cu prelata pentru rampele de acces. De asemenea, recent au instalat un alt cort pentru depozitare diverse marfuri. Recomand echipa CCSM pentru profesionalism si pentru faptul ca de fiecare data au inteles cerintele noastre si ne-au oferit solutiile potrivite
Euromaster Tyre & Services
Excelent
Colaboram cu CCSM CORTURI INDUSTRIALE de 3 ani. Noi am avut nevoie sa ne extindem spatiile de depozitare a cauciucurilor si am identificat cortul industrial ca fiind solutia optima din urmatoarele considerente: pret bun, termen de livrare rapid, montaj la cheie. Am cautat un furnizor cu experienta care sa ne ofere consiliere gratuita si sa ne explice in detaliu ce inseamna un cort industrial. Solutia oferita de CCSM a fost cea mai apropiata de cerintele noastre. Am instalat trei corturi in locatiile noastre din Bucuresti, Otopeni si Constanta. Apreciem seriozitatea si disciplina cu care trateaza lucrarile, implicarea proactiva in derularea proiectelor, seriozitatea echipei de montaj.